Chorus
जीवन रुपी मोर डोंगा अहे
पाप रुपी समुदर मझे
हिलेला डोलेला डार लेगेला
प्रभु तोंय लेके चाला (2)
पाप रुपी समुदर मझे
हिलेला डोलेला डार लेगेला
प्रभु तोंय लेके चाला (2)
1. गहरा समुदार मझे
डोंगा मोर छोटका
कैसे जाबूं उस पार...(2)
डोंगा मोर छोटका
कैसे जाबूं उस पार...(2)
पानी कर हल-चल से डोंगा हिलेला
प्रभु तोंय लेके चाला
प्रभु तोंय लेके चाला
2. जेखन तोर चेला मने
डोंगा में जात रहैं
संकट और दु:ख अवेला
डोंगा में जात रहैं
संकट और दु:ख अवेला
संकट कर समय में शान्ति देवेला
प्रभु तोंय लेके चाला
प्रभु तोंय लेके चाला
जीवन रुपी मोर डोंगा अहे.....
3. जेखन चले मने
डोंगा में जात रहैं
अंधी तुफान आलै
डोंगा में जात रहैं
अंधी तुफान आलै
जिन्गी में मोर प्रभु ऐसन होइ
तब तोंय लेके चला
तब तोंय लेके चला
जीवन रुपी मोर डोंगा अहे
पाप रुपी समुदर मझे
हिलेला डोलेला
डार लेगेला
प्रभु तोंय लेके चाला (2)
पाप रुपी समुदर मझे
हिलेला डोलेला
डार लेगेला
प्रभु तोंय लेके चाला (2)
Jeevan rupi mor donga aahe - Christain Song Lyrics
Jeevan rupi mor donga aahe
Paap rupi samudar majhe
Helela dolela dar lagela
Prabhu toye moke leke chala
1. Gahra samudar majhe
Donga mor chotka
Kaise jabun us paar
Pani kar hal-chal se donga helela
Prabhu toye moke leke chala
2. Jekhen tor chela mane
Donga mein jaat rahain
Sankat aur Dukh avela
Sankat kar samay mein shanti devela
Prabhu toye moke leke chala
Chorus
Jeevan rupi mor donga aahe
3. Jekhan tor chela mane
Donga mein jaat rahin
Aandhi tufaan aalai
Jingi mein mor prabhu aisan hoi
tab toye leke chlaa
Chorus
Jeevan rupi mor donga aahe
Paap rupi samudar majhe
Helela dolela dar lagela
Prabhu toye moke leke chala
Tags:
Sadri Song Lyrics